Keresés
Termékek

 

 

Vásárlási feltételek

Tisztelt leendő Vásárlóink!

Vásárlóink a törvényi előírásoknak megfelelően, kizárólag regisztrált felhasználók  lehetnek. Ezért partnereinket kérjük, hogy első vásárlásuk előtt regisztráljanak áruázunkba.  A regisztrációval partnerünk tudomásul veszi a ”Vásárlási feltételeket” és a ”Jogi nyilatkozatban” foglaltakat. Ha partnerünk elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk. A jelszó az ügyfél által másnak átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség. A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért a PALKER PAPÍR Kft. felelősséget nem vállal.

Árak
Regisztrálás után, a webáruházba belépve a termékék mellett az  Ön egyedi, kedvezményes ára jelenik meg.  A közölt árak nettó formában  kerülnek feltüntetésre. A közölt árak a házhozszállítás költségeit a lentebb látható feltételek mellett  tartalmazzák. A változások akkor lépnek életbe, amikor a Webáruházban online megláthatók. Cégünk, a Palker Papír Kft. szabadon élhet az árváltoztatás jogával. Kérjük, partnerünk akkor folytassa a vásárlást, ha a változásokat elfogadja!

Házhozszállítás akár DÍJMENTESEN is!

 Amennyiben munkanapon 16 óráig leadja megrendelését, azt 24-48 órán belül igény esetén házhoz szállítjuk saját szállítóeszközzel, vagy szállítmányozó cég igénybevételével. 

Amennyiben a rendelés nettó értéke eléri a 30 ezer (azaz harminc-ezer) forint összeget, úgy ingyenesen házhoz szállítjuk a megrendelt árút.
 A nettó 30 ezer forintot el nem érő megrendelések esetén a fuvardíjat a megrendelő fizeti oly módon, hogy az 1.400 Ft+Áfa fuvardíjat a számlára felvezetjük.

Garancia
A PALKER PAPÍR Kft internetes áruháza  kizárólag jó minőségű, hibátlan termékeket forgalmaz. Az egyes termékek forgalmazása mindenben megfelel a hatályos magyar jogi előírásoknak. Az általunk eladott termékekre biztosítjuk az érvényben lévő jogszabályokban előírt szavatosságot és jótállást. A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók. A garanciális igényét a vevőszolgálatnál kell írásban bejelentenie. 

Fizetési feltételek

 Új partnereink esetesetében először készpénzzel, utánvétte, vagy előreutalással történő fizetést alkalmazunk. Majd az üzleti kapcsolat elmélyülésével kérésére lehetőség van átutalásra a megállapított hitelkeret összegéig. Régebbi partnereink a nem internetes vásárlásaikkor megszokott fizetési feltételekkel rendelhetnek.

Amennyiben parnerünknek lejárt, kifizetetlen számlája van, úgy annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgáljuk ki.
 

Árutájékoztató
Az általunk forgalmazott termék – ahol ezt a jogszabályok előírják – magyar nyelvű árutájékoztatóját és használati utasítását az áruhoz mellékeljük. Ha véletlenül nem kapná kézhez az áruval együtt a kötelező használati utasítást, azt azonnal – mielőtt az árut használatba veszi – jelezze vevőszolgálatunknál, pótoljuk.  

Amennyiben a Webáruházunkban található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a portálon közölteknél több információra van szüksége, kérjük forduljon bizalommal vevőszolgálatunkhoz.

Jogi és e-környezet
Partnereink Webáruházból történő vásárlását az Ektv. szabályozza, azonban mellőzésre kerülnek az 5.§ (2) és a 6.§ (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak. Az Ektv. 4.§-ban foglalt általános adatokat megtalálhatja a lap alján, illetve az Elérhetőség menüpont alatt.
Tájékoztatjuk, hogy a Webáruház Microsoft Windows server 2003 alapon működő információs rendszer, biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent Önre kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

 

 

A végfelhasználói körből KI VAN ZÁRVA (!) az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) 2.§ v) pontjában meghatározott fogyasztó, azaz az a magánszemély, aki gazdasági vagy szakmai tevékenységén kívül eső célok érdekében jár el)

 

 

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban
Észrevételével, érdeklősésével, illetve reklamációval, garanciális igényérvényesítéssel kapcsolatban fordulhat levélben és személyesen is vevőszolgálatunkhoz.

 

Adataink, elérhetőségeink: 

 

Szolgáltató neve:       PALKER PAPÍR Kft. 

Székhelye:                  4031 Debrecen, Szoboszlói út 33. 

Képviselő:                   Pallagi Sándor ügyvezető

Telefon:                       52/532-250

Fax:                               52/532-251

Email:                           info@palkerpapir.hu

Adószám:                   11558284-2-09

Cégjegyzékszám:     09-09-005668

Bejegyző hatóság: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

 

Bízunk a kölcsönösen előnyös együttműködésünkben!  Minden jót kívánuk!

 
 
 
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Top Termékek
Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy" Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal" Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Tartós tej, visszazárható dobozban, 2,8%, 1 l, MIZO Tartós tej, visszazárható dobozban, 2,8%, 1 l, MIZO
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Tűzőkapocs, 24/6, VICTORIA Tűzőkapocs, 24/6, VICTORIA
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Tartós tej, visszazárható dobozban, 1,5%, 1 l, MIZO Tartós tej, visszazárható dobozban, 1,5%, 1 l, MIZO
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!