Keresés
Termékek

JOGI NYILATKOZAT

 

                 Portálunk oldalainak megnyitásával Ön elfogadta az alábbi feltételeket. Amennyiben feltételeink nem elfogadhatók, kérjük, ne nyissa meg oldalainkat!
 
Ön nyilatkozott arról is, hogy elfogadja a ”Jogi nyilatkozat” tartalmát és a ”Vásárlási feltételek” dokumentumban foglaltakat.
 
 A végfelhasználói körből KI VAN ZÁRVA (!) az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) 2.§ v) pontjában meghatározott fogyasztó, azaz az a magánszemély, aki gazdasági vagy szakmai tevékenységén kívül eső célok érdekében jár el.
 
 Ön nyilatkozott, hogy a portál oldalait kizárólag gazdasági vagy szakmai tevékenysége körébe eső szerződéskötés céljából nyitja meg, tehát Ön nem minősül az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”)  2.§ v) pontjában foglaltak szerinti fogyasztónak.
Csak ezen nyilatkozatok megtétele esetén léphet be és nyithatja meg portálunk oldalait. A Jogi nyilatkozat és a Vásárlási feltételek dokumentumokat mentse el, így bármikor előhívhatja és tanulmányozhatja.
 
A www.palkerpapír.hu  oldalain található összes adat, információ és a honlap design-ja, felépítése a honlapon látható formában szerzői jogi védelem alatt áll. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel járhat.
A PALKER  PAPÍR Webáruházban kínált termékek műszaki és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.
 
Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a web-áruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.
 
A megrendelések vállalt határidőn belül történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve a teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik.
 
A PALKER PAPÍR Kft., mint a portál üzemeltetője az oldalak használata során a felhasználóktól kapott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések előírásait.
 
A vonatkozó törvények: Az Ektv.; az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; a 1998. évi VI. törvény az egyének személyes adatainak védelméről gépi feldolgozás során; a 2001. évi XL. törvény a hírközlésről; , valamint az 1997.évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről.
 
A PALKER PAPÍR Kft., a portál üzemeltetője  jogot formál, hogy a portál oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is.
 
A portál használatánál igénybe vett jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség
 
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Top Termékek
Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy" Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal" Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Tűzőkapocs, 24/6, VICTORIA Tűzőkapocs, 24/6, VICTORIA
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Tartós tej, visszazárható dobozban, 2,8%, 1 l, MIZO Tartós tej, visszazárható dobozban, 2,8%, 1 l, MIZO
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Tartós tej, visszazárható dobozban, 1,5%, 1 l, MIZO Tartós tej, visszazárható dobozban, 1,5%, 1 l, MIZO
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!